Sony julkaisee saatavuustiedot uudelle BRAVIA A1 OLED 4K HDR TV –mallistolle. Suomessa televisiot ovat jo ennakkotilattavissa Verkkokauppa.comin kautta. BRAVIA A1 OLED -sarja tarjoaa todella tarkan OLED-kuvalaadun. A1-malleissa on lisäksi Sonyn 4K HDR Processor X1 Extreme™ -kuvaprosessori, maailman ensimmäisenä Acoustic Surface™ -äänentoistoteknologia sekä viimeistelty jalaton muotoilu.

 

 

OLEDin yli 8 miljoonan pikselin ansiosta A1-sarja parantaa visuaalista kokemusta ennennäkemättömän syvällä mustalla, aidoilla väreillä, terävällä kuvalla ja rajattomalla katselukulmalla. X1 Extreme -kuvaprosessorin avulla OLED-teknologia tuottaa erinomaista 4K HDR -kuvaa.

 

BRAVIA A1 OLED 4K HDR TV -mallien suositushinnat ovat seuraavat:

KD-65A1BAEP (65″ OLED, 4KHDR, Android, X1Extreme): n. 6 000 euroa.

KD-55A1BAEP (55″ OLED, 4KHDR, Android, X1Extreme): n. 4500 euroa.

Mallit ovat ennakkotilattavissa valituilta jälleenmyyjiltä.