ASUS on julkaissut Suomen saatavuuden ja hinnoittelun viidelle uudelle Zenfone-perheen älypuhelimelle. Uutuuksiin lukeutuu huippuluokkaisella kameralla varustettu Zenfone Zoom S, maailman ensimmäinen VR&AR-yhteensopiva älypuhelin Zenfone AR, livestreamaukseen suunniteltu Zenfone Live, luokkansa johtavalla akunkestolla varustettu Zenfone 3 Max sekä uuden sukupolven Zenfone 3.

Zenfone Zoom S

Zenfone Zoom S:n avulla pystyy tarkentamaan kohteisiin ennennäkemättömällä tarkkuudella laitteesta löytyvän 2,3x optisella zoomilla ja 12x todellisella zoomilla varustetun kameran ansiosta. Manuaalitilassa kamera kykenee järjestelmäkameratasoiseen kuvaamiseen. Kameran aukko päästää niin paljon valoa sisään, että hämärätkään kuvausolosuhteet eivät tuota sille ongelmia. Zenfone Zoomista löytyy markkinoiden paras älypuhelinkamera.

Zenfone Zoom S (ZE553KL)
• Tallenna upeita kuvia 2,3x optisen zoomin ja 12x todellisen zoomin avulla
• 12 megapikselin Sony® IMX362 –sensori f/1,7 aukolla ja 1,4 µm pikselikoolla
• 5000 mAh -akku
• Super AMOLED -paneeli 1920×1080-resoluutiolla ja 500 nitsin valovoimalla
• Dual SIM 4G-tuella ja Micro-SD -korttipaikka

Zenfone AR

Zenfone AR on maailman ensimmäinen älypuhelin, joka tukee sekä Google Tango- että Google Daydream -tekniikoita. Google Tango on uusi lisätyn todellisuuden (Augmented Reality) tekniikka, jonka avulla käyttäjä pystyy olemaan digitaalisesti vuorovaikutuksessa ympäröivän maailman kanssa. Google Daydreamin avulla pystyy sen sijaan kokemaan immersiivistä Virtual Reality (VR) -sisältöä suoraan puhelimella.

Zenfone AR (ZS571KL)
• Maailman ensimmäinen AR & VR –yhteensopiva älypuhelin
• TriCam-tekniikka
• 5,7’’ WQHD 2560×1440 Super AMOLED -paneeli 515 ppi:llä
• 6GB RAM-keskusmuisti
• Dual SIM 4G-tuella ja Micro-SD -korttipaikka

Zenfone Live

Zenfone Live on maailman ensimmäinen täysin suoratoistoon (live streaming) suunniteltu älypuhelin. Se on varustettu huippuluokkaisella etupuolen selfie-kameralla, jonka avulla saa tallennettua upeita kuvia ja videoita myös hämärässä. Selfie-kameran pehmeä LED-salama parantaa kuvien laatua merkittävästi hämärissä olosuhteissa. Zenfone Live on varustettu myös kahdella mikrofonilla, jotka ehkäisevät taustamelua ja parantavat äänentallennuksen laatua.

Zenfone Live (ZB501KL)
• Reaaliaikainen filtteri suoratoistokäyttöön
• Luokkansa johtava selfie-kamera 1.4µm pikselikoolla
• Dual SIM 4G-tuella ja Micro-SD -korttipaikka

Zenfone 3

Zen-inspiroitu älypuhelin, joka on varustettu luokkansa johtavalla kameralla. Ajattoman tyylikäs design, joka yhdistelee lasia ja metallia täydellisessä harmoniassa.

Zenfone 3 (ZE520KL)
• Uuden sukupolven Qualcomm® Snapdragon™ Octa-Core 625 -suoritin
• 5,2’’ Super IPS+ -paneeli
• 16 MP PixelMaster 3.0 -kamera TriTech AF, OIS & EIS -tekniikoilla
• 75,6 % Screen to body-ratio. Enemmän näyttöä, vähemmän kehyksiä.
• Dual SIM 4G-tuella ja Micro-SD -korttipaikka

Zenfone 3 Max

Zenfone 3 Max on varustettu akulla, joka on suunniteltu kestämään. 4100 mAh-akku mahdollistaa ennennäkemättömän pitkän akunkeston myös raskaassa käytössä, joten laitetta ei tarvitse jatkuvasti ladata. Tarvittaessa puhelin toimii myös virtapankkina muille mobiililaitteille.

Zenfone 3 Max (ZC553KL)
• Täysin metallinen design 1920×1080 5,5’’ IPS-paneelilla
• 16 MP PixelMaster-kamera TriTech AF ja EIS -tekniikoilla
• Virtapankkitoiminto ja Reverse Charging -tekniikka
• 4100 mAh-akku
• Dual SIM 4G-tuella ja Micro-SD -korttipaikka

Hinnoittelu ja saatavuus

Kaikki Zenfone-perheen uutuusmallit ovat ennakkotilattavissa 29.5.2017 alkaen ja toimitukset aloitetaan kesäkuun aikana.

Laitteiden lähtösuositushinnat:

Zenfone Zoom S – 599 EUR
Zenfone AR – 899 EUR
Zenfone Live – 199 EUR
Zenfone 3 – 449 EUR
Zenfone 3 Max – 319 EUR