Uusi OnePlus 5 ennakkomyynnissä Elisalla ja saatavilla heti huomenna neljästä pop-up-pisteestä

Tiedote. Julkaistu: 20.06.2017, 19:45
Elisa Oyj

 

Äskettäin New Yorkissa lanseerattu OnePlus 5 saapuu Elisan valikoimiin nopealla aikataululla. Ennakkomyynti on avattu Elisan verkkosivuilla, mutta kaikkein nopeimmin OnePlus5:n saa Suomessa käsiinsä Elisan neljästä pop-up-pisteestä Helsingistä, Tampereelta, Turusta tai Oulusta.

Uuden OnePlus-lippulaivan, OnePlus 5:n, ennakkomyynti on nyt alkanut elisa.fi:ssä. Ennakkoon tilatut laitteet toimitetaan ennakkotilaajille 27. kesäkuuta, jolloin alkaa myös laitteen myymälämyynti.

Kaikkein nopeimmin uuden lippulaivan saa kuitenkin ostettua Elisan neljästä pop-up-pisteestä, jotka ovat avoinna vain huomisen päivän, 21. kesäkuuta. Pop-upit tarjoavat ostajille myös eksklusiivisia OnePlus-tuotelahjoja, ja mukana menossa on myös Suomen suosituimpia tubettajia!

– OnePlus on aina osannut huomioida tuotteissaan asiakkaiden tarpeet ja toiveet poikkeuksellisen hyvin. Tämä kyky tuoda uusissa laitteissa ajankohtaisia ja laadukkaita ominaisuuksia kilpailukykyiseen hintaan on näkynyt suoraan myös myyntiluvuissa. Me Elisalla odotamme uuden OnePlus5-puhelimen ottavan nopeasti paikkansa Suomen markkinoilla, kertoo Elisan henkilöasiakasyksikön liiketoimintajohtaja Jan Virkki.

 

Ammattimaisia valokuvia ja sulavaa suorituskykyä

– Suomalaiset arvostavat uusinta teknologiaa, ja OnePlus 5 vastaa tähän erinomaisesti. Qualcomin Snapdragon 835 -prosessori ja jopa 8 GT RAM-muisti tekevät käyttökokemuksesta saumattoman nopeaa, Virkki sanoo.

OnePlus 5:n kaksoiskamerajärjestelmä, jota tukee 20 MP:n kauko-objektiivikamera, tuottaa upeita muotokuvia ja tarkemman zoomauksen. Dash Charge -ominaisuus, OnePlussan johtava latausteknologia, joka antaa käyttäjille koko päivän virran puolen tunnin latauksella, on mukana myös uusimmassa lippulaivalaitteessa.

– Yksityiskohdat ovat meille OnePlussalla hyvin tärkeitä, ja haluamme aina toimittaa laitteidemme käyttäjille parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Nämä periaatteet näkyvät kaikissa OnePlus 5:n ominaisuuksissa, kertoo OnePlussan perustaja ja toimitusjohtaja Pete Lau.

 

Mistä, koska ja mihin hintaan?

Ennakkomyynti on käynnissä osoitteessa elisa.fi/oneplus5.

OnePlus 5 on saatavilla nopeimmille heti huomenna 21.6.  klo 17.00 seuraavissa OnePlus Pop Up -pisteissä:

  • Helsinki: Elisa Kulma, Aleksanterinkatu 19 (Special guest: tubettaja Herbalisti)
  • Turku: Elisa myymälä, Kauppakeskus Hansa, Eerikinkatu 15 (Special guest: tubettaja Tuure Boelius)
  • Tampere: Elisa myymälä, Hallituskatu, Hallituskatu 8
  • Oulu: Elisa myymälä, Kauppakeskus Valkea, Isokatu 25 (Special guest: tubettaja Annika)

Avoin myynti niin elisa.fi:ssä kuin myymälöissä alkaa 27. kesäkuuta.

Midnight Black -versio (8 Gt RAM / 128 Gt): 559 e

Slate Gray -versio (6 Gt RAM / 64 Gt):  499e.