ROG Pugio on suunniteltu sopimaan sekä oikea- että vasenkätisille pelaajille. Hiirestä löytyy konfiguroitavat sivunapit, jolloin hiiri mukautuu paremmin käyttäjän käteen ja vahinkoklikkauksilta vältytään. Hiiressä on säädettävä liikerata painikkeille. Painikkeet ovat testattu kestämään jopa 50 miljoonaa painallusta ja niiden kytkimet ovat vaihdettavissa. Kytkintuntumaa on mahdollista muokata paketissa tulevilla vaihtokytkimillä. Hiiren RGB-valot ovat säädettävissä Asuksen AURA-sovelluksella ja synkronoitavissa tämän avulla muihin koneen valoihin.

Suositushinta 74,90 euroa.

ROG Strix Evolve tarjoaa neljä erilaista ergonomiavaihtoehtoa vaihdettavan kuoren ansiosta. Kuoria löytyy sekä oikea- että vasenkätisille. Hiirestä löytyy ASUS Aura -sovelluksella säädettävät RGB-valot sekä Aura Sync. Yksityiskohtina mainittakoon 7200 DPI:n optinen sensori, 50 miljoonan painalluksen painikkeet ja DPI-asetusta voi vaihtaa lennosta hiiressä olevasta kytkimestä.

Suositushinta 69,90 euroa.

Laitteet ovat heti saatavilla.