Kulutuselektroniikan tarviketoimittaja Aurora Group tuo myyntiin kokonaan langattomat PURO Premium Secret tulppakuulokkeet.

Italialainen PURO on tunnettu upeasta muotoilustaan. Hienovarainen muotoilu ja laadukas äänentoisto ovat PURO Premium Secret -tulppakuulokkeiden tärkeimmät ominaisuudet. Langattomat ja erilliset kuulokkeet molemmissa korvissa on toteutettu minimalistisella ja hienostuneella muotoilulla, joka on lähes näkymätön korvissa.

Bluetooth 4.1 -yhteyden ja innovatiivisen Multipoint-tekniikan ansiosta kuulokkeet ottavat luotettavan langattoman yhteyden toisiinsa ja älypuhelimeen samanaikaisesti. Ne luovat täydellisen langattoman stereoäänen voimakkaalla ja kristallinkirkkaalla äänentoistolla. Painikkeiden avulla käyttäjä voi säätää äänenvoimakkuutta, vaihtaa soitettavaa kappaletta tai keskeyttää musiikin. Sisäänrakennettu mikrofoni mahdollistaa myös puheluihin vastaamisen.

Kuulokkeet takaavat jopa 2,5 tunnin toistoajan yhdellä latauksella, joka onnistuu älykkään ja käytännöllisen säilytysrasian avulla. Kuulokkeiden mukana tulee erikokoisia korvatulppia sopivan istuvuuden ja parhaan mahdollisen käyttömukavuuden takaamiseksi.

PURO Premium Secret -tulppakuulokkeet ovat saatavilla 179 euron kuluttajahintaan.