Philips on esitellyt ensimmäisen 65” 9-sarjan OLED televisionsa. Uusi lippulaivamalli pitää sisällään uusimman OLED-tekniikan, P5 Perfect Picture Engine kuvankäsittelypiirin sekä kolmen sivun Ambilight-taustavalaistuksen.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Erittäin ohut, laajan väriavaruuden OLED-kuvapaneeli
  • P5 Perfect Picture Processing kuvankäsittelypiiri
  • UHD Premium-hyväksyntä
  • Kolmen sivun Ambilight-taustavalaistus
  • Suosituimmat sovellukset tarjoava Android TV™-käyttöjärjestelmä tehokkaalla  Quad Core-prosessorilla
  • Jalustaan integroitu 6.1 kaiutinjärjestelmä
  • Red Dot-palkittu Eurooppalainen design, joka koostuu lasista, alumiinista sekä laadukkaasta Kvadrat-kaiutinkankaasta

OLED-televisiot mahdollistavat tunnetusti täydellisen mustantoiston. 9-sarjan televisio toistaa myös valkoisen 900nit kirkkaudella mahdollistaen huiman kontrastin kuvan kirkkaiden ja tummien alueiden välillä.

Uusi 9-sarja tarjoaa lisäksi laajan väriavaruuden (99% DCI-P3). Television katsominen on myös laajan katselukulman ansiosta nautinnollista, katsottiin televisiota sitten suoraan edestä tai sivusta.

Philipsin uusi P5 kuvankäsittelypiiri sisältää 25% enemmän kuvankäsittelyn ominaisuuksia ja 25% enemmän prosessointitehoa kuin edeltäjänsä Perfect Pixel HD Engine. Näin P5 suoriutuu loistavasti uusien 4K UHD sekä HDR-sisältöjen toistamisesta samanaikaisesti kuvan virheiden korjausten kanssa tuottaen mahdollisimman hyvän kuvan kaikista lähteistä.

Ambilight-taustavalaistus yhdessä erittäin ohuen kehyksen kanssa jatkaa kuvan televisioruudulta sen takana olevalle seinälle. Kolmella sivulla sijaitsevat LED-valot luovat näin televisionkatseluun uudenlaisen ulottuvuuden. 9-sarjan äänentoistosta huolehtii jalustaan sijoitettu, huippuluokan 60W 6.1 kaiutinjärjestelmä.

65” OLED-uutuus käyttää Googlen virallista Android TV-käyttöjärjestelmää, jonka Google Play-kaupan kautta on mahdollista ladata televisioon mm. kaikki suosituimmat kotimaiset ja ulkomaiset suoratoistopalvelut

Uusi Philips 8602 nyt Ultra HD Premium-tasoisena

Philips julkaisi myös uuden 8602-sarjan 55” ja 65” kokoisina. 8602 on LED TV, johon on lisätty Quantum Dot-tekniikka, P5 kuvakäsittelypiiri sekä kolmen sivun Ambilight-järjestelmä. 8602 käyttää myös Googlen Android TV-käyttöjärjestelmää.