Julkaistu Google Assistant-tuki Philips Android TV-laitteisiin mahdollistaa käyttäjälle helpon tavan mm. löytää suosikkisisältöään esimerkiksi Netflix tai YouTube-palveluista tai säätiedot,uutiset jne. tärkeimmistä uutislähteistä. Lisäksi Google Assistant pystyy ohjaamaan talon muita älylaitteita kuten Philips Hue älyvaloja.

Käyttäjän tarvitsee vain painaa kaukosäätimen mikrofoninäppäintä, kysyä kysymys tai antaa komento ja Google Assistan jatkaa tästä.

Google Assistant tulee saataville Philipsin 2017 Android TV-laitteisiin Nougat-käyttöjärjestelmäpäivityksen myötä, joka on odotettavissa syksyn 2017 aikana. Mikäli Philips Android TV-laitteen kaukosäädin ei ole varustettu mikrofonilla, on Google Assistantin käyttö mahdollista älypuhelimella tai älykellolla Android TV Remote-sovelluksella.

Google Assistant tukee alkuvaiheessa Android TV-alustalla Englannin kieltä, mutta kielivalikoima laajenee tulevaisuudessa.

Uusi AmbiSmart-sovellus älypuhelimille

AmbiSmart-sovellus mahdollistaa Philips-televisioiden uniikin Ambilight-taustavalaistuksen mukauttamisen helpolla ja hauskalla tavalla. Sovellus mahdollistaa mm. erilaisten värien ja väritilojen käyttämisen. Käyttäjä voi suunnitella lisäksi omia väritiloja.

Sovelluksessa on myös virtuaalinen näppäimistö, joka mahdollistaa suurimman osan TV-toimintojen käyttämisen älypuhelimesta. Sovellus tulee saataville Android-puhelimille Syyskuussa 2017 ja iOS-sovellus julkaistaan hieman tämän jälkeen. AmbiSmart-sovellus tukee Philips Ambilight-televisioita vuosimallista 2017 alkaen.