LG Electronics ja Bang & Olufsen ovat esitelleet ensimmäisen yhteistyössä kehittämänsä tuotteen IFA-messuilla Berliinissä. BeoVision Eclipse -televisio vie katseluelämyksen uudelle tasolle ja on viime vuonna käynnistyneen LG:n ja Bang & Olufsenin välisen strategisen kumppanuuden ensimmäinen tulos. LG:n OLED-teknologian aikaansaama kuvanlaatu hämmästyttää niin videoalan ammattilaisia kuin kuluttajia, kun taas Bang & Olufsenin muotoilu ja äänentoisto ilahduttavat hyvän äänentoiston ystäviä. BeoVision Eclipse -televisiossa yhdistyvät LG:n OLED-teknologian tuottamat täydelliset mustan sävyt ja huippulaadukas kuva sekä Bang & Olufsenin hienostunut äänentoisto.

LG:n ja Bang & Olufsenin yhteistyö BeoVision Eclipsen parissa alkoi vuonna 2016 täysin puhtaalta pöydältä. Tiimit työskentelivät yhdessä Tanskan Struerista ja Etelä-Korean Soulista käsin kehittääkseen ensimmäisen OLED-television, johon yhdistyy myös Bang & Olufsenin haluttu nimi. Työn vaikuttava tulos on nyt nähtävillä IFA-messuilla.

”Kuluttajat ympäri maailmaa tunnistavat LG:n vertaansa vailla olevan OLED- ja videoprosessointiteknologian tässä Bang & Olufsenin luomassa kauniissa televisiossa”, kertoo Lee Sang-woo, LG Electronicsin Home Entertainment -liiketoiminnan strategiajohtaja. ”Bang & Olufsenilla taas on vahva perintö muotoilussa ja äänentoistossa. Odotamme innolla yhteistyömme syventämistä tulevaisuudessa.”

Yhteistyö LG Electronicsin kanssa merkitsee Bang & Olufsenin strategiaa laajentaa yhtiön teknologisia kykyjä kumppanuuksien kautta. Bang & Olufsen voi näin keskittyä ydinosaamiseensa, eli akustiikkaan, muotoiluun ja käsityötaitoon, samalla kun yhtiön toimitusketju, kehitys, tuotanto ja palvelu optimoidaan. Tämä parantaa yhtiön kannattavuutta pitkällä tähtäimellä.

”Bang & Olufsen ja LG jakavat pitkän innovaatio- ja käsityötaitoperinteen”, kertoo Stefan K. Persson, Bang & Olufsenin varatoimitusjohtaja. ”Yhtiöiden strateginen kumppanuus on osoitus yhteisestä halusta haastaa maailmanluokan muotoilun ja huipputeknologian yhdistämisen rajoja. BeoVision Eclipse on tästä loistava esimerkki.”

Lähde: LG Electronics