E8:n koostuu kahdesta erillisestä langattomasta nappikuulokkeesta, joissa on kosketuspinta eri toimintoja varten. Paketissa tulee myös mukana tyylikäs kuljetuskotelo kuulokkeiden säilytystä ja latausta varten. Akunkesto kuulokkeilla on jopa neljä tuntia ja kotelo pystyy lataamaan kuulokkeet täydelle varaukselle kahdesti.

Kuulokkeet käyttävät NFMI-teknologiaa ja Bluetooth 4.2:sta puhtaan äänimaailman saavuttamiseksi

B&O E8:t ovat pöly- ja roiskesuojattuja, jotta käyttäjät voivat pitää niitä huoletta mukanaan niin toimistossa kuin lenkilläkin.

Kuulokkeissa on myös uusi ”Transparency Mode”, jolla käyttäjä voi Beoplay-sovellusta käyttäen säätää kuinka paljon ulkomaailman ääniä E8:t päästävät lävitseen. Tämän ansiosta käyttäjä kuulee tarvittaessa ulkomaailman äänet tai vaikkapa työkavereiden puheen ilman, että kuulokkeita tarvitsee ottaa pois korvasta. Ominaisuuden saa kytkettyä päälle ja pois suoraan kuulokkeista ja sovellusta käytetään vain asetusten säätämiseen.

B&O E8:n suositushinta on 299 euroa.