860 QVO:ssa yhdistyvät suuri tallennuskapasiteetti, suorituskyky ja luotettavuus erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Samsung julkisti tänään uuden 860 QVO -SSD-aseman. Samsung 860 QVO on saatavana 1, 2 ja 4 teratavun tallennuskapasiteeteissa, ja se on poikkeuksellisen nopea sekä luotettava. Uuden 4-bittisen MLC NAND -flash-arkkitehtuurin ansiosta 860 QVO tuo useamman teratavun tallennuskapasiteetit massamarkkinoille sopivaan hintaluokkaan.

— Kuluttajat käyttävät, tuottavat ja tallentavat enemmän korkean resoluution sisältöä kuin koskaan aiemmin. 4K-videot ja graafisesti vaativat pelit lisäävät nopeiden ja tilavien tallennusratkaisujen kysyntää. Samsung ajaa suurempien SSD-kapasiteettien käyttöönottoa esittelemällä Samsung 860 QVO:n, joka on suorituskykyinen ja luotettava asema. 860 QVO sopii loistavasti laajalle kuluttajakunnalle ympäri maailmaa, toteaa Brand Product Marketing -varatoimitusjohtaja Mike Mang.

Mediasisältöä käsittelevien pc-käyttäjien on usein päivitettävä tietokoneensa, jotta suorituskyky pysyy kehittyvien vaatimusten tasolla. 860 QVO perustuu yleisesti käytettyyn SATA-liitäntään ja 2,5 tuuman kokoluokkaan, joten se sopii täydellisesti useimpiin tavallisiin kannettaviin tietokoneisiin ja pöytäkoneisiin. Lisäksi 860 QVO poistaa tarpeen erilliselle SSD-käynnistyslevy-tallennuslevy-yhdistelmälle tarjoamalla sekä suurta kapasiteettia että suorituskykyä yhdellä, edullisella SSD-asemalla.

860 QVO:n peräkkäiset luku- ja kirjoitushuippunopeudet ovat 550 MB/s ja 520 MB/s[1].Samsungin 4-bittisen V-NAND-muistipiirin ja MJX-SSD-ohjaimen ansiosta 860 QVO:n suorituskyky saavuttaa 3-bittisten MLC SSD -asemien suorituskyvyn. Lisäksi asema hyödyntää integroitua Intelligent TurboWrite -teknologiaa[2], joka ylläpitää siirtonopeuksia pitkillä aikaväleillä.

Optimaalisen luotettavuuden takaamiseksi Samsung tarjoaa kokonaisvaltaisen TBW-takuun, joka perustuu perusteelliseen analyysiin kuluttajien SSD-käyttötavoista. 4TB:n version takuu on 3 vuotta[3] ja 1440 kirjoitettua teratavua, kun taas 2TB:n ja 1TB:n teratavun versioiden kirjoitustakuut ovat 720 TBW ja 360 TBW.

860 QVO tulee myyntiin tammikuussa 2019. Asemien suositushinnat alkavat 159,90 eurosta.