CyanogenMod-ROMista on julkaistu versio 7.0. Tämä versio perustuu Androidin versioon 2.3.3 ja tuo mukanaan reippaasti korjauksia, parannuksia sekä uusia ominaisuuksia.

CM7:ssä on mukana suoraan asetusvalikon kautta toimivat yksinkertaiset yli- ja alikellotussäädöt ja lukkoruutuun on lisätty itse muokattavat eleet, joilla puhelimen voi avata suoraan haluttuun ohjelmaan. Selain on saanut incognito-tilan yksityiseen selailuun ja järjestelmään on lisätty teematuki muutamalla esimerkkiteemalla. Loput muutoksista löytyvät virallisesta muutoslokista.

Mukaan on lisätty myös joitain tablet-keskeisiä muutoksia ja CM7 tukee virallisesti Barnes & Noble:n Nook Color -tablettia sekä Viewsonic G-Tablet:ia. Uutena tulokkaana virallisesti tuettujen laitteiden listalla on myös suosittu ZTE Blade. Loput tuetut laitteet ja asennusohjeet löytyvät CyanogenMod Wikistä. Ja kuten aina, laitteiden muokkaus omalla vastuulla ja muistakaa varmuuskopiot!