CyanogenMod-ROMista on julkaistu versio 7.0. Tämä versio perustuu Androidin versioon 2.3.3 ja tuo mukanaan reippaasti korjauksia, parannuksia sekä uusia ominaisuuksia.

CM7:ssä on mukana suoraan asetusvalikon kautta toimivat yksinkertaiset yli- ja alikellotussäädöt ja lukkoruutuun on lisätty itse muokattavat eleet, joilla puhelimen voi avata suoraan haluttuun ohjelmaan. Selain on saanut incognito-tilan yksityiseen selailuun ja järjestelmään on lisätty teematuki muutamalla esimerkkiteemalla. Loput muutoksista löytyvät virallisesta muutoslokista.

Mukaan on lisätty myös joitain tablet-keskeisiä muutoksia ja CM7 tukee virallisesti Barnes & Noble:n Nook Color -tablettia sekä Viewsonic G-Tablet:ia. Uutena tulokkaana virallisesti tuettujen laitteiden listalla on myös suosittu ZTE Blade. Loput tuetut laitteet ja asennusohjeet löytyvät CyanogenMod Wikistä. Ja kuten aina, laitteiden muokkaus omalla vastuulla ja muistakaa varmuuskopiot!

Share Button