Rightware Oy, johtava 3D-käyttöliittymäteknologioiden toimittaja, julkaisi tänään Basemark® ES 2.0 –tuotteen monipuoliseen älypuhelinten, tablet-laitteiden ja muiden sulautettujen järjestelmien laitteiden suorituskyvyn objektiiviseen mittaamiseen. Basemark ES 2.0 on tarkoitettu ratkaisuksi laitevalmistajille, puolijohdeyrityksille sekä operaattoreille OpenGL ES 2.0 –rajapintaa hyödyntävien laitteistojen ja prosessorien holistiseen ja objektiiviseen suorituskyvyn mittaamiseen sekä optimoinnin mahdollistamiseen tuotekehityksen eri vaiheissa. ( Toim.huom: Androidsuomi on käyttänyt pidemmän aikaa Basemarkin GUI-versiota akkutesteihinsä. )

Basemark ES 2.0 on kehitetty läheisessä yhteistyössä maailman johtavien puolijohdeyritysten sekä laitevalmistajien kanssa ja se tarjoaa tieteellisesti suunnitellut ja luotettavat testit 3D-grafiikan suorituskyvyn mittaamiseen. Basemark ES 2.0 –tuotteen korkeatasoinen 3D-sisältö luo työkuormia, jotka rasittavat OpenGL ES 2.0 –yhteensopivaa laitteistoa realistisella ja visuaalisesti näyttävällä tavalla, sekä tarjoaa lisäarvoa tuottavia testejä korkeatasoiseen grafiikan luomiseen ja grafiikkakiihdytykseen. Basemark ES 2.0 mahdollistaa myös kuvanlaadun testaamisen tunnettujen Taiji- ja Hover –testiensä avulla. 

“Nykyään, differoituminen on elinehto mobiililaitevalmistajille ja käyttöliittymien suorituskyky voidaan nähdä merkittävänä erilaistajana graafisen sisällön tullessa yhä monimuotoisemmaksi ja visuaalisesti rikkaammaksi. Olemme iloisia julkistaessamme Basemark ES 2.0 –tuotteen, joka auttaa asiakkaitamme ratkaisemaan jokapäiväisiä haasteita nopeasti ja luotettavasti”, sanoo Tero Sarkkinen, Rightware Oy:n toimitusjohtaja. ”Basemark ES 2.0 on työkalu laitevalmistajille, jotka haluavat varmistaa oikean prosessorin ja laitteiston valinnan, ja pystyvät näin rakentamaan parhaita tuotteita. Tuotteemme avulla myös puolijohdeyritykset kykenevät havaitsemaan aikaisessa vaiheessa mahdollisia käyttöliittymään liittyviä suorituskykyongelmia laitteistoissaan. Näiden ongelmien havaitseminen on hyvin ratkaisevaa ennen kuin laitteet siirtyvät markkinoille”, jatkaa Tero Sarkkinen.

Basemark ES 2.0 on lisensoitavissa lähdekoodi- sekä binääri-versioina.

Lisätietoa Basemark ES 2.0 –tuotteesta:
http://www.rightware.com/en/Benchmarking+Software/ 

Yhteystiedot:

Tero Sarkkinen
Toimitusjohtaja
Puh. +358-40-5577887

Ville-Veikko Helppi
Markkinointijohtaja
Puh. +358-400-949001

etunimi piste sukunimi @ rightware piste com

Rightware Oy
Niittykatu 6 C
02200 Espoo Finland
Puh. +358-9-8554-322

Tietoja Rightware Oy:stä:

Rightware® on markkinajohtaja 3D-käyttöliittymäteknologioissa, ja sen asiakaskuntaan kuuluvat mm. matkapuhelin-, autoteollisuuden- sekä muiden sulautettujen järjestelmien toimialojen laitevalmistajat. Rightwaren lippulaivatuotteella Kanzi-käyttöliittymäratkaisulla mahdollistetaan nopea 3D-käyttöliittymän suunnittelu ja toteutus. Rightware on tuonut markkinoille maailman ensimmäisen stereoskooppista 3D-teknologiaa (S3D) hyödyntävän käyttöliittymäratkaisun. Lisäksi Rightware kehittää alan johtavia järjestelmien suorituskyvyn analysointiin käytettäviä työkaluja. Tämä valikoima käsittää mm. Basemark®-tuoteperheen sekä tuotteet 3DMark®Mobile (OpenGL ES 1.x- ja OpenGL ES 2.0  ympäristöt), VGMark® (OpenVG 1.x  ympäristö) ja SPMark® (Android-, MeeGo-, Symbian-, Windows Mobile-, Linux- ja mobiili-Java-alustat). Rightwaren pääkonttori sijaitsee Espoossa. Yrityksellä on toimistot myös Shanghaissa, Pekingissä ja Palo Altossa. Lisätietoa: www.rightware.com.