Arvostelimme hetki sitten Asus Eee Pad Transformer Prime:n. Mutta mikäli olet ennakkotilannut laitteen, ennakotilaus kannattaa ehkä peruuttaa, odottaa hetki ennen lopullista ostopäätöstä, sillä Asus on julkaissut CES-messuilla Primestä uuden mallin. Tämä versio, joka kulkee nimellä TF700F, sisältää 10″ 1920×1200-resoluution SuperIPS+ -paneelin. Takakannen yläreunaan on tullut muoviliuska, jonka sisälle on siirretty Bluetooth, Wlan ja GPS -antennit perusmallissa ilmenneiden ongelmien jälkeen. Laitteen etukamera on myös nostettu 2 megapikselin luokkaan. Muutoin laite on sama kuin pienemällä näytöllä varustettu sisarensa. Alustava aikataulu laitteen myyntiin tulemiselle on vuoden toinen neljännes ja tämän odotetaan tarkentuvan ensikuun MWC-messuilla. MWC-messuilta voidaan odottaa myös kaikkien muiden valmistajien Tegra 3 / Qualcomm S4 neliydin FullHD-tabletteja, ja olemme luonnollisesti matkustamassa paikan päälle.